A Votre Santé Kenya'da

Sanal bir dünyada yaşıyor olsak da, kendimizi başkalarına tanıtmanın en iyi yolunun onları bizzat ziyaret etmek olduğuna inanıyoruz. Onlarla göz teması kurmak, seslerini duymak ve ellerini sıkmak her zaman iyidir. Bu yüzden 2017 yılının Ocak ayında uçağa bindik ve Nairobi'ye gittik.

A Votre Santé, hastaneler, klinikler ve tedarikçilerden sigorta şirketlerine kadar 75’ten fazla üyesiyle Kenya özel sağlık sektörünün en önemli oyuncusu olan Kenya Sağlık Federasyonu (KHF) ile yakın iş birliği içinde çalışıyor ve KHF’nin aylık toplantısına Güven Hastanesi ile birlikte katıldı.

Toplantının açılışını yapan KHF Başkanı Dr. Amit Thakker, A Votre Santé'in Kurucusu ve CEO'su Aygen Yenigün'ü tanıttı. Yenigün'ün Türk sağlık sistemine ilişkin çarpıcı bilgi ve verilerin de yer aldığı A Votre Santé hizmetlerine ilişkin sunumunun ardından Ankara Güven Hastanesi Uluslararası İlişkiler Birimi Direktörü Dr. Genco Çetinkanat, hastaneyi ve mevcut tedavileri ayrıntılı olarak tanıttı.

Toplantımız Kenya'daki ilk etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan onur konuklarımız tarafından onurlandırıldı. Türkiye'nin Nairobi Büyükelçisi Sn. Deniz Eke ile Kenya'nın Ankara Büyükelçisi Sn. Kiema Kilonzo hem A Votre Santé hem de Güven Hastanesi hakkında gurur verici konuşmalar yaparak Kenya ile Türkiye arasındaki medikal turizme desteklerini ifade ettiler. Türk Hava Yolları Nairobi Ofisi de Sn. Mehmet Aşık tarafından temsil edildi. Toplantıya ilgi oldukça yüksekti.

Yaşam ne kadar teknolojik olursa olsun, yüz yüze konuşmak ve kelimenin tam anlamıyla onların önünde dururken diğerlerinin fikirlerine dokunmak her zaman daha güzel. A Votre Santé Kenya'dan çok güzel anılar ve değerli temaslarla ayrıldı. Çok yakında geri döneceğiz...

Türkiye'deki en uygun tedaviyi bulmanıza yardımcı olacağız. Hadi Başlayalım
Whatsapp Hadi Başlayalım! Email